تخمیر در طی یک هفته اتفاق میافتد. در این مدت، مخمر قندهایی را که در آب مخلوط کردهاید مصرف میکند. هر چه مخمر شکر میخورد، به صورت الکل و دی اکسید کربن ضایعات تولید میکند. دی اکسید کربن از مخلوط خارج شده و برای جلوگیری از ایجاد فشار باید به صورت دورهای آزاد شود. به همین دلیل است که درب را شل روی خمره میگذارید. این حبابها همچنین به عنوان نشانگر کامل شدن فرآیند تخمیر عمل میکنند. هنگامی که مخلوط شما تولید حبابهای خارج شونده دی اکسید کربن را متوقف کرد، روند به پایان رسیده است. پس از اتمام تخمیر، پسماندههای زیادی برای تصفیه وجود خواهد داشت. حشرهها و آلودگیها گاهی اوقات میتوانند درون مخلوط وجود داشته باشند، اما بیشتر شما نیاز به فیلتر کردن مخمرهای مرده دارید.